dijous, 24 de novembre del 2011

CONSTRUIR ESCOLES ÉS CONSTRUIR FUTUR

De Groc a fer costat a FaPaC per demanar solucions a les Escoles en Barracons!!

Els de Badalona no podem faltar es una bona oportunitat per fer ressò de la situació de les escoles de Badalona, us demanem que feu molta difusió per que les famílies de les escoles que tenen problemes de construccions es posin la samarreta el proper dissabte i participin d'aquesta festa reivindicativa.

Aqui teniu la info..

una abraçada
Dissabte, 26 de novembre: "Construir escoles és construir futur"

La FaPaC organitza una jornada reivindicativa a Barcelona i d'altres poblacions sota el lema "Construir escoles és construir futur" per reclamar que les escoles en barracons no es perllonguin més de tres anys i perquè s'engegin les construccions pendents.

En els diferents actes simultanis es llegirà un manifest unitari i es recolliran signatures de suport a la reivindicació. Aquestes són fins ara les accions previstes; de la resta us informarem en els propers dies.       


BARCELONA: JORNADA LÚDICO-REIVINDICATIVA
         Lloc: Parc de La Maquinista, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu.
         Hora: a les 11h   CARTELL
Els barracots acostumen a ser un pas previ en el procés de creació de moltes noves escoles abans de comptar amb un edifici definitiu. Tanmateix, en ocasions, aquesta situació deixa de ser provisional i es perllonga en el temps. Aquesta és la situació que viuen moltes escoles arreu de Catalunya.
Davant d'això, la FaPaC convoca aquesta jornada reivindicativa i fa una crida a totes les AMPA de cadascun dels territoris a participar-hi per sumar esforços.
Les famílies afectades reclamen:
- Assegurar la qualitat educativa en igualtat de condicions que la resa de centres educatius amb espais comuns necessaris i instal·lacions adequades.
- Fixar un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en marxa de l'edifici definitiu de l'escola.
- Planificar des d'un començament el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries per donar resposta a l'augment anual d'alumnes.
- Articular sistemes de participació de pares i mares i direccions dels centres amb l'Administració per a fer el seguiment i la gestió de les instal·lacions provisionals i també per participar en la definició del projecte.

Subscriu-te a “Entradas (Atom)” i estaràs informat cada vegada que es publiqui al blog.