dilluns, 14 de novembre del 2011

NENS I NENES DALT DE LES CARROSSES CAVALCADA REIS 2012

Benvolguts,


Ens plau fer-vos saber que aquest any la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Badalona ho organitzat una sorteig públic de nens i nenes per anar a dalt de les carrosses de la Cavalcada de Reis 2012.

La Cavalcada de Reis és una de les activitats més importants del calendari festiu anual que es fa a la ciutat. Se celebra el dia 5 de gener a la tarda i consisteix en la cercavila de les carrosses del Reis d’Orient, acompanyades de comparses, grups musicals i artístics, per un recorregut que creua la ciutat.

L’objectiu d’aquest sorteig és escollir els nens i nenes que participaran a la Cavalcada de Reis 2012, i que faran el recorregut a dalt de les carrosses dels Reis i llançaran caramels al públic assistent. S’escolliran 35 nens o nenes, dels quals els 30 primers seran titulars i els 5 últims suplents, que només s’utilitzaran en cas de malaltia o qualsevol altre incidència dels titulars.

Per poder participar cal ser de Badalona, tenir entre 8 i 11 anys el dia 5 de gener de 2012, i omplir la sol·licitud que trobareu a www.badalona.cat abans de 23 de novembre. El 24 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament el llistat definitiu de persones que han fet correctament la sol·licitud, enumerades correlativament segons l’ordre de sol·licitud.

El dia 25 de novembre, a les 11 h, a la sala d’actes de la planta baixa de l’edifici el Viver, es farà públicament el sorteig del número de tall. A partir del nen o nena que tingui aquest número de la llista es contaran 35 nens per ordre correlatiu de la llista i aquests seran els escollits. Aquest número de tall es farà públic al web de l’Ajuntament.

Per tal de fer-ne difusió, us agrairem que feu arribar aquest correu a tots els pares i mares de la vostra escola.


Cordialment,

Regidoria de Cultura

Ajuntament de Badalona

Subscriu-te a “Entradas (Atom)” i estaràs informat cada vegada que es publiqui al blog.